Consells de Temporada: Tardor-Hivern

0

Publicat per alpha | Publicat en Consells de Temporada. | Publicat al 20-02-2014

Arribada la tardor, comencen a caure les fulles dels arbres de fulla caduca. Es aquest l’inici de la temporada de podes de molts d’aquests arbres, de moltes especies d’arbustos i de plantes.

Primer de tot dir que sempre cal confiar en el criteri d’un professional. Perquè no es lo mateix tallar branques que esporgar. Però si de totes maneres ho volem fer nosaltres mateixos hi ha un parell de coses que son importants i s’han de tenir en conte.

Ho primer que cal tenir en conte es que hem de saber que estem esporgant. I buscar informació al respecte. O preguntar algú que en sàpigues.

Continua lleguint…

Consells de temporada: Estiu

0

Publicat per alpha | Publicat en Consells de Temporada. | Publicat al 20-02-2014

Arribat el mes de maig, s’acosta l’estiu i amb ell, gran ens toca gaudir plenament del nostre jardí.

Verd i florit, el mantindrem maco i esplendorós durant tota la temporada.

Durant el mesos de maig i juny ja podem plantar directe a terra les plantes de temporada en test tals com Targetes, petúnies, begònies…. Tenint cura de escampar pel costats  palla o turba per  tal de conservar la humitat del rec.

Continua lleguint…

Consells de temporada: Primavera

0

Publicat per alpha | Publicat en Consells de Temporada. | Publicat al 20-02-2014

CONSELLS DE TEMPORADA: PRIMAVERA.

Arribat el mes de març, s’acosta la primavera i amb ella gran part de la feina en el nostre jardí.

Comencem pensant en l’estiu que es quan gaudirem de la màxima expressió del nostre jardí.

Durant el mesos de març i abril ja podem plantar directe a terra les llavors, bulbs i tubercles que floriran a l’estiu i la tardor tals com Dama de nit, Zínnies, dàlies, begònies…. Tenint cura de escampar per sobre palla, turba o protegir-ho del fred i les gelades.

Continua llegint…

Constuccio i manteniment de jardins

0

Publicat per alpha | Publicat en Construccio i manteniment de jardins | Publicat al 20-02-2014

Es realitzen Feines de Manteniment de Jardins, ja siguin Manteniments Anuals; es procedeix al manteniment integral del jardí, zona enjardinada o forestal, durant tot l’any amb una sèrie d’actuacions que vindran marcades pel tipus de vegetació u ornamentació da zona a cuidar. Manteniments de temporada; manteniments específics per temporada, de podes i tractaments fitosanitaris, manteniments de primavera-estiu, plantació o reforestà ment de gespes…

Podes Ornamentals i/o Anuals

0

Publicat per alpha | Publicat en Podes Ornamentals i/o Anuals | Publicat al 20-02-2014

Es realitzen feines de Poda, específiques, segons el tipus d’arbre, arbust o planta. Podes Anuals, de Curació, Ornamental, de Formació… Utilitzant sempre la tècnica més adient, tenint en compte els factors externs: l’entorn, el  clima, l’orientació…

PRESENTACIO

0

Publicat per alpha | Publicat en Inici | Publicat al 20-02-2014

El jardiner de Torà ofereix els seus serveis professionals a Empreses, ajuntaments i particulars. Es realitzant tot tipus de feines de jardineria. Realització de podes de temporada i ornamental.

Construcció de jardins, previ estudi de la zona, clima, tipus de sol… amb tal d’optimitzar el rendiment de la zona  enjardinada.
Es realitzen Feines de Manteniment de Jardins, ja siguin Manteniments Anuals; es procedeix al manteniment integral del jardí, zona enjardinada o forestal, durant tot l’any amb una sèrie d’actuacions que vindran marcades pel tipus de vegetació u ornamentació da zona a cuidar. Manteniments de temporada; manteniments específics per temporada, de podes i tractaments fitosanitaris, manteniments de primavera-estiu, plantació o reforesta ment de gespes…
Es realitzen feines Tractaments Fitosanitaris i prevenció de plagues, detecció, identificació i tractament del problema (fong, insectes, bactèries…)amb productes químics o ecològics.
Es realitzen feines de Poda, específiques, segons el tipus d’arbre, arbust o planta. Podes Anuals, de Curació, Ornamental, de Formació… Utilitzant sempre la tècnica més adient, tenint en compte els factors externs: l’entorn, el clima, l’orientació…
Es realitzen feines de Xerojardineria i Jardineria Ecològica, que ve a donar un alt rendiment del jardí amb un relativament baix consum d’aigua i manteniment. Utilitzant plantes autòctones i minimitzant el consum d’aigua.
Es realitzen feines de col·locació de gespes artificials, a petició del client, de gespas d’última generació i gran rendiment.
Es realitzen feines de neteja forestals, desbrossament de boscos, finques, camins… Neteja de boscos, preparació de llenya…
En general tot tipus de Treballs de Jardineria i Forestals.